avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 426 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Aflare continut sentinta penala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Aflare continut sentinta penala

Se poate afla continutul unei sentinte penala daca ii cunosc doar numarul si anul in care a fost emisa sau trebuie sa aflu si locul din care a fost emisa? Multumesc anticipat!!!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:47, 23 Martie 2012
Solutia dispusa de instanta o puteti afla daca cunoasteti instanta si numarul dosarului
Motivatia instantei nu o puteti parcurge pe site-ul instantei,ci numai daca sunteti parte in cauza ,fie solicitand hotararea la arhiva fie cu ocazia comunicarii de catre instanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate studia online un dosar aflat pe rol de judecata daca sunt parte in proces ? lonley-wolf lonley-wolf Se poate studia online un Dosar aflat pe rol de judecata daca sunt parte in proces ? Daca da, cum, pe ce site sau server ? (vezi toată discuția)
Studiere dosar defunct turboxxl turboxxl Buna ziua, Tatal meu a avut un proces pe rol in 2009 dar a decedat si nu stiu sentinta decat ca se admite in parte dar nimic mai mult Eu in calitate de ... (vezi toată discuția)
Caut dosar instantaecris,sau alceva..fff urgent cer sfat! nicusorilinca nicusorilinca :((dc cineva vede si ar putea da un raspuns cu bunavointa ii multumesc enorm!!!am de cautat un dosar de instanta, penal care probabil a fost solutionat...cel ... (vezi toată discuția)