avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Studiere dosar defunct
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Studiere dosar defunct

Buna ziua,

Tatal meu a avut un proces pe rol in 2009 dar a decedat si nu stiu sentinta decat ca se admite in parte dar nimic mai mult
Eu in calitate de mostenitor am dreptul saa studiez macar sentinta din dosar?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 13:58, 22 Martie 2018
Daca cunoasteti numar dosar ,in baza certificatului de mostenitor puteti solicita vizualizarea dosarului
Solutia pe scurt a instantei o puteti vizualiza inclusiv pe site-ul instantei
Puteti solicita dosarul ptr.studiu la Arhiva instantei cu CI si certificat mostenitor.veti face o cerere in acest sens si, o sa va programeze cand sa veniti ptr.studierea dosarului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Informații pentru un dosar penal Corpaciu 00 Corpaciu 00 Buna ziua , sunt plecata de aproximativ 3 ani din tara ,de curand am primit o citatie in care nu mi se ofera prea multe informatii decat cea ca sunt in ... (vezi toată discuția)
Se poate studia online un dosar aflat pe rol de judecata daca sunt parte in proces ? lonley-wolf lonley-wolf Se poate studia online un Dosar aflat pe rol de judecata daca sunt parte in proces ? Daca da, cum, pe ce site sau server ? (vezi toată discuția)
Aflare continut sentinta penala denisa88 denisa88 Se poate afla continutul unei sentinte penala daca ii cunosc doar numarul si anul in care a fost emisa sau trebuie sa aflu si locul din care a fost emisa? ... (vezi toată discuția)