avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 866 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Impozit locuinta
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Impozit locuinta

Buna ziua
Va rog sa-mi spuneti,daca am apartamentul in care locuiesc pe numele meu si al sotului meu si,intre timp am mostenit o garsoniera de la mama mea in alt oras decat cel in care locuim, pt.garsoniera trebuie sa platesc impozit marit?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Angela N , utilizator 15:46, 26 Martie 2012
Nu platiti impozit majorat pentru garsoniera dobandita prin succesiune legala.
Multumesc mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lamurire impozit majorat a doua locuinta gruias gruias Eu am o locuinta dobandita anterior casatoriei. La care avem acum domiciliu eu si sotia. Dupa casatorie am mai dobandit un apartament si in acte suntem ambii ... (vezi toată discuția)
Impozit majorat a treia proprietate sch sch a)Ce cote majorate de impozit datorez , va rog ? 1.Locuiesc la o proprietate pe numele sotului (dobindita anterior casatorie cu un an si la care imprumutul la ... (vezi toată discuția)
Incadrare plata impozit apartament 150% sau 300%? liliana_78 liliana_78 Buna seara,azi de dimineata am adresat o intrebare la care astept inca rasp.pentru k in functie de acesta vreau sa stiu ce e de facut.Avem o casa proprietatea ... (vezi toată discuția)