avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1094 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... imatriculare auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

imatriculare auto

am o masina si nu am cum sa o imatriculez pentru ca taxa este prea mare, am inteles de la alte persoane, oameni cu handicap nu platex taxa asta, eu am o cumanata cu handicap gradul 1 si as vrea sa o imatriculez pe numele ei.
Dati-mi un sfat.
VA MULTUMESC.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:05, 24 Martie 2012
Rugam respectati Regulamentul formului si nu deschideti concomitent mai multe topicuri cu subiect identic pe mai multe sectiuni
Inmatricularea autovehiculelor pe numele persoanelor cu dizabilitati se poate efectua cu respectarea normelor in domeniu
Pentru ca un autovehicul sa poata fi inmatriculat pe numele unei persoane cu handicap este necesar ca vehiculul sa fie special adaptat tipului de handicap de care sufera solicitantul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imatriculare auto ContSters180923 ContSters180923 am o masina si nu am cum sa o imatriculez pentru ca taxa este prea mare, am inteles de la alte persoane, oameni cu handicap nu platex taxa asta, eu am o ... (vezi toată discuția)
Persoane cu handicap - inmatriculare masina Danut_Gabriel Danut_Gabriel Buna seara, as dori si eu un raspuns concret! Am tot cautat prin lege dar nu prea am obtinut un raspuns sigur. Mama mea are certificat de handicap accentuat, ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare masina grad handicap 1 bogdan666 bogdan666 Salut, Vreau sa inscriu o masina adusa din Anglia am o ruda care are gradul 1 de handicap locomotor insa nu poseda permis de conducere, as vrea sa inscriu ... (vezi toată discuția)