avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... accident auto
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

accident auto

buna ziua am si eu o antrebare: am fost acrosat in trafic aseara si mia strambat aripa stinga fata iar autorul a fugit nu iam vazut numarul cum trebue sa procedez?pot sa o repar pe asigurare?primesc puncte penalizare la urmatoarea polita de asigurare platesc mai mult?Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters174925 , utilizator 11:18, 25 Martie 2012
Trebuie sa mergeti la politie sa declarati ce s-a intamplat. Veti primi Anexa 2, pe care o puteti folosi la asigurari, daca aveti asigurare facultativa pentru masina dvs., adica asigurare CASCO. Numai in aceste conditii aveti posibilitatea de a fi despagubit, in rest, e mai dificil sa probati ca cineva, ramas neindentificat, v-a avariat masina. ( asta, in cazul in care apelati la Fondul de Protectie al Victimelor strazii).
Daca aveti CASCO si polita cuprinde si "avarii autori necunoscuti" o puteti repara.La reinoire pe acelasi asigurator insa, veti fi penalizat prin marirea primei de asigurare, singura solutie fiind schimbarea asiguratorului.Inainte, incercati sa apelati in zona la firmele care au camere de supraveghere, poate reusiti indentificarea autorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mi-am găsit mașina în parcare cu o aripă ușor avariată. nu știu cine a lovit-o, cum să procedez? nisico nisico In parcarea din dreptul blocului de domiciliu, am gasit masina cu o aripa usor avariata. Nu am mai circulat de trei zile. Zona parcarilor este destul de ... (vezi toată discuția)
Reparatii masina dupa accident dan matedan dan matedan Buna ziua Masina mea a fost avariata in parcare de catre o persoana care a plecat fara sa incerce sa ma contacteze.Eu am asigurare RCA dar vreau sa stiu daca ... (vezi toată discuția)
Recuperare pagube accident cu autor necunoscut laura_coz laura_coz Am fost tamponata de un individ care la scurt timp dupa producerea accidentului si-a abandonat masina si a fugit. Omul era baut si in plus, am aflat de la ... (vezi toată discuția)