avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 389 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... act de vanzare cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

act de vanzare cumparare

Buna ziua ,
As dori sa stiu cum trebuie sa procedez pentru un contract de vanzare cumparare pentru un autoturism?Situatia este in felul urmator : am achizitionat de curand un autoturism si vreau sa fac taximetrie cu el .Eu nu am licenta si trebuie sa vand masina unei firme care are licenta .Cum ar trebui sa procedez ca sa fiu sigura ca firma respectiva nu imi ia autoturismul ?
Cel mai recent răspuns: ContSters244210 , utilizator 13:22, 25 Martie 2012
un contract de inchiriere e mai sigur..cu precizarea scopului pt care inchiriati, cu drepturile dvs si obligatiile chiriasului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de vanzare cumparare rodyk_11 rodyk_11 Se poate vinde un autoturism daca nu este inregistrat la politie pe noul proprietar ? Sa va explic : am achitizionat in urma cu cateva zile un autoturism , ... (vezi toată discuția)
Persoana juridica inchiriaza masina unei persoane fizice Office Vending Office Vending Buna ziua! Ca persoana juridica vreau sa dau spre inchiriere o masina unei persoane fizice. Ma intereseaza daca persoana fizica poate sa foloseasca ... (vezi toată discuția)
Cum pot face taxi cu masina mea, cum se procedeaza cu licenta? n06d n06d Buna ziua, Am cumparat un Logan si as vrea sa fac taxi. Nu vreau sa ma angajez la o firma pentru ca planul este mult prea mare dar as vrea sa fac lucrez cu ... (vezi toată discuția)