avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Infiintare cabinet psihologic
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Infiintare cabinet psihologic

buna ziua,
am nevoie de indrumare in ceea ce priveste infiintarea de cabinet psihologic:
- la finante cum figurez (s.a., imm, pfa?)?
- daca activitatea se va desfasura in alt loc decat cel declarat ce trebuie facut?
- cum pot accesa fonduri pentru sprijin la infiintare?
va multumesc
Cel mai recent răspuns: Dany , utilizator 00:19, 22 Aprilie 2012
1)legea 213/2004 Art. 15
(1) Societatile civile profesionale se constituie, in conditiile legii, prin contract de societate civila incheiat intre 2 sau mai multi psihologi cu drept de libera practica, si sunt declarate la Colegiul Psihologilor din Romania.
(2) Raporturile contractuale se nasc intre beneficiar si societatea civila profesionala, indiferent care dintre psihologii cu drept de libera practica asociati indeplineste serviciul profesional.
(3) In cadrul societatilor civile profesionale patrimoniul este comun si apartine asociatiilor in cotele-parti stabilite prin contractul de societate civila.

2)Trebuie sa schimbati sediul si in acte.:)
3)[ link extern ] /
1. Care sunt mai exact actele necesare pentru declararea sediului secundar in cazul unui cabinet psihologic ? din ce se constitui dosarul ce trebuie depus la ANAF ?
2. In cazul depasirii termenului de 30 zile prevazut pentru declararea sediului, exista vreo modalitate prin care se poate evita amendarea ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschidere cabinet psihologic cci1967 cci1967 pot deschide un cabinet psihologic intr-un apartament cu trei camere care este al meu,cum trebuie sa procedez ,ce acte imi sunt necesare ,cat costa si cat ... (vezi toată discuția)
Diferenta intre profesie liberala si pfa StanciuL StanciuL Buna ziua, sunt psiholog autonom cu drept de libera practica si doresc sa stiu care este diferenta intre profesia liberala (asa cum este profesia de psiholog) ... (vezi toată discuția)