avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

buna ziua as vrea si eu ce cerere/declaratie sau orice alt ceva as putea face pentru a imi recupera o parte din bunuri(pe scurt ne-au evacuat de 3 ani suntem in procesc cu imbobilul dar nu ne-am luat nimic de acolo nici o haina nimic nici macar actele de identitate si propietarul care a cumparat le-a mutat intr-o casa din spusele mamei si as dori sa imi iau hainele de acolo,mi-am procurat pe parcus cat au putut parintii mei sa imi ofere si vreau sa luam macar hainele de vara de acolo si daca acest lucru este posibil in prezenta politiei si bine inteles cu un procesc verbal scris si cu martori pentru ca cel are au cumparat are inventar la tot ceea ce s-a gasit in locuita,multumesc
Cel mai recent răspuns: AlinaTinaMircea , utilizator 22:19, 25 Martie 2012
ce vreti dvs se face prin plangere la politie in care spuneti care este situatia.
multumesc de raspuns si este posibil sa iau decat o parte din lucruri? pentru ca mobila sau altele de gen nu avem unde sa le depozitam din moment ce stam o luna intr-un loc o saptamana in alt loc
da. solicitati sa va dea bunurile de folosinta imediata.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort alinapricopi alinapricopi buna ziua in momentul de fata sunt in belgia si vreau sa plec in tara sa divortez si vreau sa ma duc in locuinta unde stateam cu sotul sa imi iau cateva bunuri ... (vezi toată discuția)
Casa nationalizata hrisca hrisca Buna ziua! sunt chirias intr-o casa nationalizata si acum 1luna jumatate au venit urmasii propietarilor impreuna cu executorul judecatoresc si politia sa ne ... (vezi toată discuția)
Evacuare anton grigore anton grigore Dintr-un imobil se face evacuarea a 2 familii. A existat proces de evacuare dus pana la capat cu obtinerea hotararii judecatoresti definitive si ... (vezi toată discuția)