avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1859 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Vanzare dispensare medicale prin notariat
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Vanzare dispensare medicale prin notariat

Dupa intrunirea comisiei de vanzare in care s/a stabilit avansul care trebuie achitat ,respectiv 15 % din valoarea totala iar restul de plata in 5 rate lunare,cu acceptul cumparatorilor,urmatorul pas este perfectarea contractului de vanzare -cumparare la notar.Cand este recomandat a se incheia acest contract,dupa achitarea integrala ,sau se poate si pe parcurs ?Care sunt masurile asiguratorii referitor la achitarea sumei totale dupa semnarea actelor?
Incercati sa va redacteze actul un avocat.
Nu stiu daca ati inteles ce s-a zis aici.
Solutii exista si au fost arate mai sus.Totusi redactarea trebuie facuta de un cunoscator al dreptului.
Pe de alta parte nu vad sa aveti o mare raspundere daca actul nu e bine incheiat.Actul va fi legal chiar daca este redactat in defavoarea vanzatorului.Altfel nu il autentifica notarul.

avocat Claudiu Lascoschi
Referitor la stabilirea clauzelor contractului am sa cer ajutorul unui avocat,am inteles ce trebuie facut si nu e prea complicat.
O zi buna va doresc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare apartament cu achitare partiala uditza uditza Am un apartament de vanzare, iar cumparatorul nu are toti banii acum si nu poate nici sa isi ia un credit. Se poate face un contract de vanzare-cumparare in ... (vezi toată discuția)
Antecontract de vanzare-cumparare sorinacho sorinacho detin un apartament si doresc sa il vand. potentialii proprietari detin o parte din suma, iar restul de bani se obliga sa mi vireze intr-un cont in decursul a ... (vezi toată discuția)
Urgent - vanzare apartament cu banii in doua rate - cum evit riscul de neplata a celei de-a doua rate? mirelaapostol mirelaapostol Vreau sa vand un apartament cu plata a 75% din valoare la semnarea actelor si restul de 25% la un interval de un an. 1.Practic, dupa semnarea contractului de ... (vezi toată discuția)