avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1077 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... nu sunt lasat sa-mi vad copilul; pot face plangere ?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

nu sunt lasat sa-mi vad copilul; pot face plangere ?

Va rog daca ma poate ajuta cineva cu o plangere catre politie. Mentionez ca am intentat eu un divort, am parasit domiciliul conjugal deoarece sotiea provoca scandaluri , si asa am hotarat ca este mai sanatos atat pentru mine dar cat si pentru copil. Prima infatisare va fi intr-o luna. Problema este ca nu imi permite sa vorbesc cu copilul sau sa il vad, iar acasa nu prea am curajul sa merg avand in vedere comportamentul ei. Intru-un cuvant imi obstructioneaza relatia cu copilul. Ce ma sfatuiti sa fac si daca fac o plangere la politie cam ce ar trebuii sa specific. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: calin_nechitag , utilizator 19:03, 25 Martie 2012
Puteti face plangere la politie dar nu va avea mare efect...faceti mai curan plangere la Protectia copilului . consultai un avocat pentru cazul in speta
va multumesc ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort haruna haruna Sunt o tanara, mamica unui baietel de 1 an si 3 luni. Din motive gen scandaluri repetate, violente fizice si verbale am decis sa plec impreuna cu baiatul de ... (vezi toată discuția)
Divort in doua orase 2017 2017 Buna ziua.Nepoata mea a parasit domiciliul conjugal fiind batuta de catre sot,soacra .Cand a parasit domiciliul,a ,anuntat politia si protectia copilului. A ... (vezi toată discuția)
Cum imi recuperez bunurile in timpul divortului?? teodora_k teodora_k Buna ziua, Am parasit domiciliul conjugal acum 2 luni si acum aproximativ o luna am intentat divortul. prima infatisare va fi, din pacate, abia peste inca ... (vezi toată discuția)