avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1071 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Vizita la avocat !
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Vizita la avocat !

Am voie (prin lege) sa ajung la avocatul personal in alta localitate daca am iesit din arest pe cerere de liberare sub control judiciar si am interdictia de a nu parasii localitatea de domiciliu? Multumesc...
Nu aveti dreptul dar poate veni avocatul la dvs.
Ati mai putea solicita parchetului exercitarea acestui drept prin obtinerea unei scutiri de o zi.
Pentru a putea solicita Parchetului,trebuie intai sa ajung la Parchet nu?De acasa nu am cum sa solicit deci tot trebuie sa ajung in oras ...
Nu este motiv serios pentru a parasi localitatea. Iar orice cerere pe care o aveti se poate trimite si prin posta.
Avocatul personal se poate deplasa in localitatea dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Interdictia de a nu parasii localitatea de domiciliu iullia91 iullia91 Buna seara.Am fost arestata timp de 100 de zile pentru contrabanda cu tigari si intr-un final mi s-a admis cerea de liberare sub control judiciar.Mi s-a impus ... (vezi toată discuția)
Citatie adelina032 adelina032 buna seara ...am o intrebare....am primit acasa o citatie de la parchetul de pe langa judecatoria satu mare...si eu sunt in alt judet si am de la instanta ... (vezi toată discuția)
Elib.sub control judiciar tayson tayson buna seara. in cursul cercetarii judecatoresti,persoana fiind arestata,ce putem cere(cu mai multe sanse de reusita)obligatia de a nu parasi localitatea sau ... (vezi toată discuția)