avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Contract de colaborare intre o SRL si o intreprindere ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Contract de colaborare intre o SRL si o intreprindere individuala

Buna ziua,

Doresc sa fac un contract de colaborare intre intreprinderea pe care o am cu un srl pe acelasi cod CAEN.

Mai exact, pe langa serviciile ce le am si le fac eu, mai prestez si servicii pentru o firma la care-i facturez lunar o suma, cv servicii management.

Vreau sa stiu ce tip de contract trebuie facut intre mine si respectivul srl (caen 7022) pentru a nu exista probleme pe viitor. Mentionez ca fac serviciile la beneficiar!

multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: George Moraru , Consultant fiscal 20:08, 26 Martie 2012
Contract standard dar atentie la facturare trebuie atasata o anexa cu detalierea serviciilor prestate (practic un raport de activitate).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prestari servicii externe Liviump Liviump Am o microintreprindere neplatitoare de TVA. Am urmatoarea intrebare: daca inchei contract cu firma mama din Germania si prestez servicii in Romania la ... (vezi toată discuția)
Pot sa facturez serviciile de consultanta (in baza unui contract, evident) pentru o firma din germania? MihaiP. MihaiP. Buna ziua, Am un I.I. (Intreprindere Individuala) cu cod CAEN 7022 (Consultanta in Afaceri si Management), nu sunt platitor de TVA si am un potential client ... (vezi toată discuția)
Activitati firma consultanta cod 7022?? va rog, un raspuns:( light_207 light_207 Buna ziua, Imi cer scuze ca postez din nou aceasta nelamurire, dar nu am fost lamurit de nimeni. 1. O firma de consultanta - cod caen 7022 - are voie sa ... (vezi toată discuția)