Buna ziua,
Am un I.I. (Intreprindere Individuala) cu cod CAEN 7022 (Consultanta in Afaceri si Management), nu sunt platitor de TVA si am un potential client care doreste sa-i ofer consultanta, insa clientul are un business in Germania. El este de fapt contractor, are o firma oarecum similara cu un PFA sau II.
Intrebarea mea este: pot sa-i facturez serviciile de consultanta (in baza unui contract, evident), sincer nu stiu ce trebuie sa respect sau daca ii pot factura, eu activez doar in Romania. Si daca exista o solutie pentru a-i factura serviciile pe care ar urma sa le prestez catre el, cum trebuie sa procedez?
Multumesc,
Mihai P.
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.