avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 822 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pe holurile instantei X. Episodul 1
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pe holurile instantei X. Episodul 1

“Primus cheama in judecata pe Secundus pentru iesirea din indiviziune fata de terenul T. Instanta respinge cererea lui Primus ca lipsita de obiect pe considerentul ca Secundus are in proprietate intreg terenul. Hotarirea este definitiva si irevocabila.
Tertius cheama in judecata pe Primus cerindu-i o parte din terenul T. Exista putere de lucru judecat in acest caz ? Poate Secundus sa intervina in interes personal in acest proces ?”
Cel mai recent răspuns: studdent , utilizator 07:37, 26 Noiembrie 2008
mai loveste si lipsa de interes ( cererea in interes prin care se ridica exceptii.... ) :D Asta-i ca si Balada .... si cel moldovean /si cu cel vrancean / ... si se sfatuira .....
Eu cred ca cei doi, Primus si Secundus, nu au ce face pe acasa si le place sa mearga pe la tribunal.:D
Eu cred ca ar fi util sa faceti efortul unui mic exercitiu de imaginatie: imaginati-va ca "acasa" v-a fost luat de o instanta intr-o actiune similara. Daca reusiti acest lucru atunci cu siguranta o sa simtiti si "placerea" de a merge pe la tribunal. Acum mai rideti ? Daca da, atunci competenta nu este in ramura juridica, ci in alta stiinta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spete de drept civil annita123 annita123 Buna seara, am aici 2 spete de drept civil date la seminar si unele intrebari mi se par destul de dificile, asa ca am sa va rog frumos sa ma ajutati si pe ... (vezi toată discuția)
Srl fara activitate - impozit forfetar si executare silita soricaadrian soricaadrian Iata speta: Societatea X SRL a fost constituita de catre doi asociati Primus si Secundus. Secundus are si calitatea de administrator al societatii. Primus ... (vezi toată discuția)
Neregularitate act procedura bufa bufa cf art 108 c.p.c., daca municipiu a participat la fond si la apel fara sa faca cerere de interventie ,iar partile nu au intervenit,neregularitatea se acopera ... (vezi toată discuția)