avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 653 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Nota Intrare Receptie
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Nota Intrare Receptie

Buna ziua,
In cadrul societatii in care lucrez intra marfa conform aviz fara valoare(lei) doar cu cantitate. Pe aviz scrie ca nu se factureaza. In cadrul societatii se asambleaza produsele si deci furnizorul nostru e si clientul nostru deoarece marfa se intoarce la el asamblata. Noi facem doar o factura de manopera. Intrebarea e daca se face NIR pe m arfa intrata? si daca da cu ce document ma descarc din gestiune?
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 16:36, 26 Martie 2012
Inteleg ca dvs primiti marfa pe un aviz de insotire a marfii, pe baza caruia trebuie sa faceti NIR . La iesire trebuie sa intocmiti dvs un AIM.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fiscalitate si contabilitate la achizitii intracomunitare ioana_ada ioana_ada buna ziua am urmatoarea problema -in luna aug.2008 am o achizitie intracomunitara de bunuri din italia nc.371=401 si 4426=4427 -societatea vinde marfurile ... (vezi toată discuția)
Facturi pentru doua spatii comerciale gent gent Doresc sa deschid un nou punct de lucru(magazin).Problema mea este ca mai am inca unul si nu stiu cum voi proceda cu actele.Imi trebuie registre,nir,e.t.c. ... (vezi toată discuția)
Facturi cu minus fanietta fanietta Buna, as avea doua intrebari pentru o II, comert cu amanuntul 1. Pentru facturile cu minus ar trebui trecut in raportul de gestiune la iesiri valoarea de ... (vezi toată discuția)