avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1041 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... CONTRACT DE COMODAT
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

CONTRACT DE COMODAT

O persoana fizica face un contract de comodat de locuinta pentru o persoana juridica. Am inteles ca acest contract de comodat poate fi facut pe o perioada de maxim 3 ani. Este adevarat? Se poate reinnoi acest contract? Trebuie dus un exemplar la registrul comertului si la administratia financiara ?
Cel mai recent răspuns: Alvaro Liniers , Avocat 07:24, 27 Martie 2012
Contractul de comodat poate fi facut pe orice perioada doriti. Veti depune dosarul numai la Registrul Comertului.

Se poate "reinnoi acest contract"... adica se poate face un act aditional prin care se prelungeste perioada de valabilitate.
Ultima modificare: Luni, 26 Martie 2012
Cabinet individual de avocat „Petrescu C.”, Avocat
Stiu ce acuma pentru a infiinta o societatea la registrul comertului nu mai este necesara adeverinta a Anaf-ului, dar cred ce trebuie sa depositez documentul si la Anaf pentru impozite incluziv la infiintare (nu pentru a-i cer adeverinta ulterioare, ce o face de oficiu Registrul comertului). Intrebarea, oricum, nu-i clara: nu zice daca li este necesar la infiintare societatii sau pentru altceva, cu tot ce se subintelege.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prelungire contract comodat pentru sediu social infosystems4u infosystems4u Buna ziua, Am incercat sa aflu de pe site-ul onrc, dar nu am gasit informatii concrete, despre pasii de urmat in cazul in care contractul de comodat a ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, o societate își desfășoară activitatea în cadrul ... madalina bobeica madalina bobeica Buna ziua, O societate își desfășoară activitatea în cadrul unui punct de lucru, al cărui spațiu este deținut în baza unui contract de comodat. ... (vezi toată discuția)
Inregistrare societate tip srl Nina1 Nina1 Ce documente sunt necesare pentru inregistrare sediul societate tip srl? Cu stima (vezi toată discuția)