avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 153 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Daca nu semnezi dovada de comunicare a procesului ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Daca nu semnezi dovada de comunicare a procesului verbal de contraventie amenda poate fi data in debit?

daca primesti sanctiune contraventionala, semnezi procesul verbal de contraventie,nu semnezi dovada de primire ex. 2, se poate trimite in debit amenda ????multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:20, 26 Martie 2012
Daca in termen legal nu este achitata sanctiunea pecuniara ,aceasta este comunicata autoritatii fiscale responsabile care o inregistreaza ca si debit in urmarire
Art. 27 din OG nr.2/2001:
Comunicarea procesului-verbal şi a înştiinţării de plată de face prin poştă, cu aviz de primire, sau prin afişare la domiciliul sau la sediul contravenientului. Operaţiunea de afişare se consemnează într-un proces-verbal semnat de cel puţin un martor.

Procesul-verbal va fi inaintat organelor abilitate pentru punerea in executare a amenzii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda parcare ragaliemariana ragaliemariana Desi am dat actele, am refuzat sa semnez procesul verbal de amenda pentru parcare, ca nu-l consideram just. Apoi peste 3 luni m-am trezit cu amenda la ... (vezi toată discuția)
Executare silita cnadnr - p.v. necomunicate CipM CipM Am primit prin posta o executare silita pt 2 P.V. din 2011 pt 2 contraventii (lipsa rovinieta) la doua saptamani distanta intre ele (56 euro + 450 lei ... (vezi toată discuția)
Termene de prescriptie, procedura de comunicare a unui proces verbal de contraventie eagle_free eagle_free Buna ziua. Am urmatoarea situatie: O persoana a primit o contraventie in temeiul art. 8 alin. (1) si (2) din OG 15/2002 privind privind introducerea unor ... (vezi toată discuția)