avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... restante banci
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

restante banci

Buna seara, imi cer scuze pentru deranj, am o problema si daca se poate sa ma ajutati cu un raspuns. In anul 2008 am contractat un imprumut la o banca, in valoare de 15000lei.In 2009,din pacate,m-am imbolnavit, sunt pensionara pe caz de boala, veniturile mi s-au diminuat la jumatate. Am achitat cat am putut,insa din noiembrie 2011 nu am ma platit nici o rata. Am mers la banca pt refinantare sau reesalonare, mi s-a spus ca nu se poate pt ca am pensie de boala.Acum urmeaza ca banca sa rezilieze contractul de credit. eu nu am locuinta proprietate, sunt divortata, locuiesc cu parintii mei, am si 2 copii in intretinere, nu am masina, nici alte bunuri. Pensia de boala este revizuibila anual. Ce se poate intampla? Va multumesc!
Nu, pe sumele astea - pensia alimentara si indemnizatie, nu se poate pune poprire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriere datorie banca albinet albinet Daca nu am platit rata la o banca de mult timp si abia in data de 27.03.2009 a ajuns la firma de recuperare , trebuie sa o platesc sau s-a prescris? (vezi toată discuția)
Executare silita nelu1957 nelu1957 buna ziua...in 2009 am facut o refinantare la BRD pt.ami plati un credit luat de la alta banca...BRD avea dobanda fixa si asta ma incantat sa fac aceasta ... (vezi toată discuția)
Abuz banca ,va rog ajutor!!! Cmaniov Cmaniov Buna ziua ma numesc Cristi ,am 30 ani si lucrez ca si gestionar la o companie de productie componente electronice in Timisoara. Povestea mea a inceput in anul ... (vezi toată discuția)