avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate taxa avocat- legalizare hotarare
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

taxa avocat- legalizare hotarare

Aveti idee cat ma costa sa platesc un avocat pentru a imi ridica el o hotarare judecatoreasca definitiva cu toate parafele de la judecatorie pe ea? As dori asta pentru ca nu am timp de umblat pe drum si stat la cozi aiurea!
Ar trebui sa coste destul de putin, totusi, nu stiu ce avocat ar accepta. Puteti trimite pe oricine din familie sa ia o hotarare definitiva, irevocabila si legalizata de la judecatorie. Are nevoie doar de o imputernicire.
Onorariul se negociaza , avocatul trebuie sa plateasca si Baroul si impozit pentru orice venit daca isi face imputernicire avocatiala asa ca nu poate merge pe4 nimic ,mergi la un cabinet si vei vedea.
Multumesc frumos pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare de divort definitiva si executorie GIGI_DITA GIGI_DITA Buna ziua, Am si eu o intrebare. Am primit o hotarare de divort definitiva si executorie fara termen de executare. Ce trebuie sa fac pentru a o legaliza? ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de judecata - penal ContSters83715 ContSters83715 este adevarat ca - cheltuielie de judecata se recupereaza doar la sfarsitul ligitiului (in mod special pe penal) ? si doar prin executor judecatoresc ? ( daca ... (vezi toată discuția)
Legalizare hotarare definitiva irevocabila danas94 danas94 Buna ziua am avut un proces pentru incredintare minor procesul sa terminat si intipinam probleme la legalizare . Doamna avocata nea cerut sa platim 2 timbre ... (vezi toată discuția)