Buna seara.In urma unui proces,,litigiu de munca,,pe care l-am castigat intentionez sa inaintez instantei o noua actiune in care sa solicit societatii comerciale care mi-a desfacut contractul de munca disciplinar,daune morale si materiale generoase pentru daunele si pentru usile care mi se inchid in nas avand in vedere ca acest caz a fost mediatizat in domeniul in care eu imi desfasor activitatea.Evident ca nu mi-a adus nimic favorabil,din contra.Ce ma sfatuiti?Am sanse sa castig acest proces?Se poate atrage ,,raspunderea patrimoniala a persoanei care a intocmit documentele de desfacere a contractului de munca fara un temei legal?Va multumesc.Toate cele bune.
Angajatorul este obligat, in temeiul normelor si principiilor raspunderii civile contractuale, sa il despagubeasca pe salariat in situatia in care acesta a suferit un prejudiciu material sau moral din culpa angajatorului in timpul indeplinirii obligatiilor de serviciu sau in legatura cu serviciul.
O situatie în care operează răspunderea patrimonială a angajatorului, este si cazul concedierii nelegale.