avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 786 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cum pot sa anulez o factura de apa-canal la pausal ?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cum pot sa anulez o factura de apa-canal la pausal ?

in urma unei cereri facuta catre apa-canal am primit acordul (verbal nu inscris ) sa-mi montez apometru individual mi s-a luat in considerare desi nu era sigilat si am platit dupa index 8 luni . Dupa cele 8 luni au montat un apometru la prima scara a blocului (cu 3 scari) in care locuiesc iar la celelalte nu.De atunci nu au mai citit contoarul individual motivand ca se va citi contoarul de la scara (bransament) si se va imparti pe apartamente in functie de locatari.Dar nu s-a intamplat asa pentru ca scara noastra nu era contorizata iar dupa 3 luni in care nu a venit nimeni sa citeasca si nu mi-au trimis nici o factura mi-a venit una la pausal pe 3 luni si luna urmatoare au mai adaugat 1 luna . Am sunat de nenumarate ori la dansii sa rezolvam problema pe cale amiabila dar nu s-a putut .Am incercat printr-o reclamatie la O.P.C. dar se pare ca O.p.c.-ul nici nu a incercat sa faca ceva. Spuneti-mi va rog ce posibilitate exista sa anulez aceasta factura si sa mi se factureze dupa index cele 4 luni .
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: staicumariuss1 , utilizator 18:18, 31 Martie 2012
Dar vi se pare corect ce au facut?
Daca ati citit textele de mai sus bine inteles .
Le-am citit, ceea ce trebuie sa faceti este sa refaceti bransamentul conform proiectului initial si sa parcurgeti pasii necesari pentru resigilare, asa cum va indruma functionarele de acolo. Numai daca se intarzie operatiunea de resigilare puteti face o reclamatie inregistrata la registratura sau trimisa prin fax.
Ultima modificare: Sâmbătă, 31 Martie 2012
johnpescar, utilizator
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract apa ilfov - plata pausal justmematza justmematza Buna seara, Exista urmatoarea situatie: un bloc are contract cu un furnizor de apa {altul decat Apa Ilfov). Am fost instiintati de cei de la Apa Ilfov ca ei ... (vezi toată discuția)
Consum pausal impus de furnizor la bloc fără apometru general justmematza justmematza Buna seara, Exista urmatoarea situatie: un bloc a avut contract cu un furnizor de apa {altul decat Apa Canal Ilfov). Furnizorul X care era și dezvoltatorul ... (vezi toată discuția)
Diferenta contor, buna ziua, la factura de apa mi se adauga lunar ... genigeni genigeni diferenta contor, Buna ziua, la factura de apa mi se adauga lunar diferenta de contor desi am apometru in apartament...ex.luna asta 1 metru la care se adauga ... (vezi toată discuția)