avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1101 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... furt din portofel
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

furt din portofel

un coleg mi-a furat 300 de lei,am depus plangere la politie dupa ce l-am prins asupra faptului; ca sa-mi retrag plangerea pot sa-i cer 500 de euro?:D
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 22:38, 26 Martie 2012
Asa cum spune si colegul @alex1981, nu puteti sa va retrageti plangerea.
Ultima modificare: Luni, 26 Martie 2012
Alexandru Munteanu, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inspector de politie cere retragerea plangerii de catre reclamant mariacristina mariacristina Buna ziua. Problema este urmatoarea: fratele meu(15 ani) a facut plangere in urma cu 2 luni pentru un telefon care i-a fost luat. El a inmanat telefonul pentru ... (vezi toată discuția)
Articolul 210(251)furt intre rude ContSters83983 ContSters83983 Buna seara!Am si eu o problema.In urma cu 6 ani am luat la mine in casa o fosta colega de facultate,in fine in luna iulie a acestui an am constatat ca aceasta ... (vezi toată discuția)
Tergiversarea unui dosar penal floareaflorilor floareaflorilor in aprilie 2011 o persoana depune o plangere la politie pt violare de domiciliu, furt, lovire impotriva a patru persoane mascate, dar totusi ii nominalizeaza ... (vezi toată discuția)