avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1161 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită plata cheltuieli de judecata
Discuție deschisă în Executare silită

plata cheltuieli de judecata

Sunt o persoana juridica de drept privat si am fost obligata in recurs , irevocabil , la plata cheltuielilor de judecata intr-o cauza , catre o persoana fizica ,la care ,din dosar, ii cunosc adresa( gasita la sute de km distanta de mine ) si mentionez ca inca nu s-a motivat sentinta .
intrebare : 1. pot plati aceste cheltuieli prin mandat postal( chiar inainte de motivarea sentintei) ?
2. ce se intimpla daca persoana refuza plata si banii se intorc la mine?
3. va rog sa-mi comunicati si alte situatii pentru a nu ajunge la executari
silite
Va multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: ioanandrei , utilizator 11:17, 27 Martie 2012
1-In situatia in care intentia dvs este de achitare dispozitii impuse de instanta de judecata aveti dreptul sa realizati plata prin mandat postal cu confirmare de primire
2-Daca documentul de expeditie suma dispusa de instanta de judecata vi se returneaza ,
aveti dovada bunei credinte si a interesului de a respecta dispozitia instantei de judecata ,astfel incat partea nu poate sustine si nu poate proba refuzul sau reaua dvs credinta pentru a va achita de obligatiile impuse de instanta de judecata
VA MULTUMESC MULT!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz administrator si presedinte de asociatie Viorela Nita Viorela Nita sunt o proprietara de apartament, cele doua doamne presedinta si administratora asociatie de proprietari unde locuiesc nu doresc sa imi incaseze ... (vezi toată discuția)
Plata intretinere si restante,refuz incasare bani unlocataranonim unlocataranonim Buna ziua,dupa cum multi romani resimt criza din greu si eu sunt unul dintre ei,am ramas o perioada fara loc de munca si normal ca s-au adunat ... (vezi toată discuția)
Refuzul administratorului de a incasa andruionut andruionut am la asociatie o restanta in valoare de 621,65 lei aferenta intervalului mai-septembrie,astazi administratorul asociatiei a refuzat sa incaseze aceasta suma ... (vezi toată discuția)