avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1189 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... droguri
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

droguri

As dori sa aflu cate sanse sa scape cu suspendare daca a fost prins in flagrant cand vindea 100g heroina ? v rog mult sa-mi raspundeti
Cel mai recent răspuns: anka001 , utilizator 01:19, 27 Martie 2012
Pentru astfel de infractiuni nu conteaza doar cantitatea, desi in speta e una mare, avand in vedere subsatanta, si categoria de droguri de mare risc. Conteaza si modalitatea in care s-a savarsit fapta, atitudinea persoanei care a savarsit-o, antecedentele, daca recunoaste sau nu, insa cu suspendare...cam greu.
nu are antecedente , el doar a dat marfa cuiva insa nu a luat banii .... a fost prin in austria nu aici ..... exista vreo sansa sa scape are 20 d ani el , sau daca i se aplica o pedeapsa se poate transfera in tara?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trafic de droguri dia_happy_20 dia_happy_20 un inculpat poate scapa cu pedeapsa de inchisoare cu suspendare daca este la prima fapta,chiar daca a fost prins in flaglant (vezi toată discuția)
Droguri canabis THC THC Am fost prins cu 1 prieten de diicot am fost bagat la categoria complice la trafic de canabis .Ce sanse am sa imi iau cu suspendare? si cam cat ar fi? acuma ... (vezi toată discuția)
Trafic droguri mare risc - recunoastere, posibilitate aplicare pedeapsa cu suspendare Mariana55555 Mariana55555 Buna ziua, As avea si eu nevoie de un sfat. O persoana in arest preventiv 29 de zile, cu acuzatia de trafic de droguri de mare risc,careia i s-a aplicat art ... (vezi toată discuția)