avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 386 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Concediu prenatal si postnatal
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Concediu prenatal si postnatal

Buna ziua,va rog sa-mi spuneti cum trebuie sa procedez pentru a beneficia de concediu de maternitate daca eu sunt deja in postnatal si m-ai am 1 sapt sa nasc (copilul împlinește 2 ani pe data de 11.04 si eu nasc pe data de 3.04).Ce acte imi trebuie?va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Ramona Bosinceanu , Consultant resurse umane 15:20, 27 Martie 2012
Buna ziua,
trebuie sa luati de la doctor adeverinta care sa ateste starea d.voastra; in 10 aprilie va prezentati la angajator sa ii explicati situatia, pentru ca va trebui sa inceteze suspendarea si sa va treaca in concediu medical (trebuie sa aveti minim 42 de zile de concediu medical dupa nasterea copilului apoi intrati in concediu doi ani).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu maternitate andreea307 andreea307 buna ziua, va rog sa imi spuneti, eu sunt gravida in 35 sapt., o verisoara care lucreaza la hr m-a informat ca nu e obligatoriu sa fac o cerere de instiintare ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de concediu prenatal si de indemnizatie pentru cresterea copilului daca sunt in somaj? maryto maryto Buna ziua , as avea niste nelamuriri .Sunt in somaj din 31.04.2010 si am ramas insarcinata in luna septembrie ,teoretic as avea somaj pana la 31.04.2011 ,iar ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie Estera0908 Estera0908 Am intrat in concediu cu risc in 31 august 2017 si pe 21 aprilie 2018 ar trebui sa nasc dar problema este ca nu mai nu mai prind cele 42 de zile oare mai pot ... (vezi toată discuția)