avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Returnare taxa auto dosar refuzat
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Returnare taxa auto dosar refuzat

Buna ziua,

Am o intrebare, pentru ca nu am gasit nicaieri in Normele Metodologice de Aplicare vre-o specificatie vis-a-vis de recuperarea taxei auto in cazul in care am instrainat auto dupa ce am achitat taxa.
Respectiv eu am achitat taxa auto fara sa o inmatriculez pe numele meu, dar am inmatriculat-o direct pe numele tatalui meu prin act de vanzare cumparare binenteles.

A fost tatal meu la Sect. 6 si i-a fost refuzat dosarul,spunand ca a "vrut sa faca o smecherie ceva'.
Ma duc eu acolo, dar mai intai as vrea sa ma lamuresc daca scrie undeva in Lege ceva despre cine anume poate recupera taxa? Doar properietarul sau cel care a achitat taxa ?

Va multumesc din suflet.
Cel mai recent răspuns: cristinaruxanda , utilizator 21:49, 27 Martie 2012
Poate recupera taxa doar cel care a platit-o in acte(daca ai platit-o tu dar ai vandut masina tu poti recupera taxa..Cand ma refer la acest aspect ma gandesc la returnarea INTEGRALA a taxei nu la cei pana in 25% care sunt...o mica pacaleala.-f muli nu au de luat nici un ban.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema restituire bani taxa auto Razvan_Dumitrica Razvan_Dumitrica Salut, Aveti idee cum/daca mai pot recupera banii pe taxa auto daca masina a fost vanduta? Situatia mai exact este urmatoarea: Masina a fost ... (vezi toată discuția)
Solutii recuperare taxa auto anemon anemon Buna ziua,va rog ,daca doriti ,sa ma lamuriti si pe mine,am cumparat o masina anul acesta(februarie) din tara, inscrisa,cu nr de Tm,am ... (vezi toată discuția)
Taxa auto ely_f ely_f In 2008 am platit taxa de prima inmatriculare ptr un autoturism, pe care ulterior l-am vandut. Am inteles ca pot acctiona finantele in judecata sa-mi recuperez ... (vezi toată discuția)