avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale salubritate
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

salubritate

Buna ziua, as dori sa stiu o modalitate(legal) de a micsora cantitatea de m3 pentru gunoi la o firma. Am facut o cerere pentru reducerea cantitatii si a fost respinsa. Pe firma din 5 salariati doar 2 lucra efectiv intr-o cofetarie, productie proprie, nu se arunca la gunoi decat hartia de copt cel mult 10 kg la 2 zile.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 23:30, 1 Aprilie 2012
Exista o cantitate minima de deseuri stipulata in contractul incheiat cu societatea de salubritate?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligativitate incheiere contract salubritate Laur68 Laur68 Buna ziua, un cabinet medical individual este obligat sa incheie un contract de salubritate, in conditiile in care ministerul sanantatii obliga cabinetele la ... (vezi toată discuția)
Contestare contract de salubrizare(gunoi municipal) racu3949 racu3949 Buna . Detin un magazin mixt in loc MOLDOVA NOUA din 2007. Am contract de salubrizare (gunoi) cu o firma din localitate.pe termen de 10 ani .Cand am incheiat ... (vezi toată discuția)
Majorare taxa salubritate rain4est rain4est Am auzit de la cativa administratori ca firmele de salubrizare vin cu noi contracte ce cuprind sume majorate la ridicarea gunoiului menajer . V-ati confruntat ... (vezi toată discuția)