avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 867 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... PFA
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

PFA

Buna ziua!
Am o cunostinta care lucreaza ca farmacist diriginte intr-un lant de farmacii!
Cand a fost angajata i s-a facut contract de munca pe perioada nedeterminata!Acum este pusa in fata semnarii trecerii pe PFA sau a plecarii din firma!
Poate fi obligata sa semneze daca ea nu doreste acest lucru?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:12, 27 Martie 2012
Nu. Nu este nici-o reglementare legala in acest sens doar un abuz al angajatorilor.
Cum ar trebui sa procedeze in asa fel sa ramana cu contract de munca?
Multumesc
Cam greu de solutionat o astfel de situatie ... calea legala ar fi actionarea in judecata a angajatorului in cazul in care demisia a fost provocată de angajator. sau daca considera ca concedierea sa este nelegala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce riscuri implica trecerea la pfa? echinococuta echinococuta buna ziua. sunt farmacist, iar de ceva timp lantul de farmacii la care lucrez face presiuni privind trecerea la PFA a farmacistilor si a farmacistilor ... (vezi toată discuția)
Un farmacist poate lucra intr- o farmacie dar si intr-o drogherie in acelas timp? catadiac catadiac adica vreau sa spun - un farrmacist care lucreaza intr-o farmacie ( nu e diriginte) poate sa-si deschida o drogherie sau nu ? (vezi toată discuția)
Cerere demisie farmacist diriginte alynutza_81 alynutza_81 cum trebuie sa formulez cererea de demisie pe care patroana mea mi-a spus sa o fac ?eu ocup functia de farmacist diriginte in cadrul unei farmacii al unui mini ... (vezi toată discuția)