avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 780 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... recurs-depuneri inscrisuri in timpul recursului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

recurs-depuneri inscrisuri in timpul recursului

Buna ziua!
Am avut litigiu de munca.Instanta admite actiunea.Parata cere recurs-in termen-Am studiat dosarul;nu am gasit nici-o cere de recurs sau motivarea acestuia.La Registratura mi se spune ca dosarul va fi trimis la Curtea de Apel.Intreb:
-Unde se poate gasi cererea de recurs a paratei?
-Daca in timpul judecarii recursului sau in urma acesteia, se mai pot depune inscrisuri? De exemplu: alte probe si/sau pretentii?(am dorit sa rezolvam litigiul cat mai simplificat dar firma nu a inteles acest lucru)
Cel mai recent răspuns: Carmen Chitu , Avocat 18:27, 27 Martie 2012
Cererea de recurs si motivele trebuie sa se ataseze la dosarul cauzei.
In recurs pot fi depuse doar inscrisuri ca probe, insa nu se poate modifica cererea de chemare in judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot solicita un termen de judecata intr-un litigiu pana la solutionarea cererii de stramutare? cristina69 cristina69 Buna ziua, As vrea sa stiu daca intr-un litigiu de munca aflat in apel al carui termen de judecata este fixat ptr. maine si a carui stramutare am solicita-o ... (vezi toată discuția)
Recurs litigiu de munca Nina1 Nina1 Pentru documentele ce am solicitat sa fie anulate pe instanta de fond s-a efectuat expertiza grafica prin care s-a consemnat ca semnaturile de pe actele prin ... (vezi toată discuția)
Divort tocalione tocalione ce inseamna \" intampinarea\" si ce efect practic legal are ? (vezi toată discuția)