avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale neplata datoriilor
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

neplata datoriilor

Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati si pe mine cu o problema. Am efectuat transport pentru o firma de curierat fara contract , si asa cum este normal la noi in Romania, nu vor sa mai plateasca. Au platit o parte din bani, dar mai au de achitat inca 3/4 din datorie.
Am reusit ( cu greu, dar am reusit) sa obtin de la ei o confirmare de extras de cont. Are "greutate" acest extras in instanta?
Un avocat m-a sfatuit sa cer stare de faliment . Costa mai putin si "da roade". Dumneavoastra ce ziceti?
Cel mai recent răspuns: lavinia gabriela , utilizator 12:22, 26 Noiembrie 2008
Puteti face probatiunea si cu alte acte foaie de pacurs ect.
Daca aveti documente probatorii puteti incerca cu insolventa.
Dar va dura mult pana sa va luati banii.

Daca aveti martori puteti sa va dovediti pretentiile in fata instantei.Nu or sa va puna bete in roate.

avocat Claudiu Lascoschi
Acest formular de "extras de cont" este foarte important (este folosit in instanta cu succes) confirmand debitele pe care le are o persoana juridica potrivit Normelor privind organizarea si efectuarea inventarierii elementelor de activ si de pasiv, aprobate prin Ordinul nr. 1753/2004.
Amanunte puteti gasi si aici: [ link extern ]
In ceea ce priveste "falimentul" trebuie sa fie intrunite conditiile prevazute de Legea 85/2006 privind procedura insolventei.
multumesc mult pentru ajutor.
O zi buna in continuare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz semnare ContSters94259 ContSters94259 Daca cineva refuza sa confirme prin stampila si semnatura un extras de cont,ce masuri se pot lua?? (vezi toată discuția)
Hartuire dupa vanzarea unui teren kaa 1 kaa 1 bunica a vandut un teren (e mostenire, are documente etc) (sunt 6 surori, dar bunica a mostenit casa parinteasca, a avut grija de parinti si i-au fost lasate ... (vezi toată discuția)
Comanda pe magazine online - protectia comerciantului tanoluciano tanoluciano Buna ziua! Am si eu o intrebare care ma macina de ceva timp si careia nu am reusit inca sa-i gasesc un raspuns. Am un magazin online si ma confrunt cu o ... (vezi toată discuția)