avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 880 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... pvcc rovinieta
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

pvcc rovinieta

In continutul pvcc-ului primit de mine pentru rovinieta se specififca faptul ca am condus la data xxx un vehicul din categoria A, insa eu detin auto categ. b conform Codului Rurtier Roman. Este corecta formularea vehicul categ. A?
Daca nu atunci fapta ar fi de natura penala intrucat nu posed permis conducere categ. A
Cel mai recent răspuns: liamic43 , utilizator 01:00, 28 Martie 2012
Vehiculul categorie A se refera la autoturisme,nu la categoria permisului.
ªi forumistul s-a referit la categoria vehiculului nu la categoria permisului dar nu a mai scris complet "pentru categoria A.
Cred că trebuie să faceţi contestaţie, căci poate fi vorba despre alt vehicul, ori un p.v contravenţie trebuie să aibă înscrise corect datele de identificare ale vehiculului, în cazul d-voastră.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda cnadnr (rovinieta) - categorie vehicul gresita AndreiBalan AndreiBalan Buna ziua! Doar ce-am primit prin posta o amenda pentru lipsa rovinietei. 1. O aveam valabila exact pana in 04.11 (inclusiv,corect?), insa nu mi-a trecut ... (vezi toată discuția)
Proces verba de constatare a contraventiei Angelaangela2015 Angelaangela2015 Buna ziua. Tatăl meu a primit un proces verbal de constatare a contravenției in care scrie asa : Prezentul proces verbal de constatare a ... (vezi toată discuția)
Pvcc pentru rovinieta lenax lenax Am primit prin posta un PVCC pentru rovinieta. Agentul mi-a intocmit acest PVCC numai pe baza fotografiei din care a citit sau a copiat GRESIT numarul de ... (vezi toată discuția)