avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort si partaj in lipsa uneia dintre parti
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort si partaj in lipsa uneia dintre parti

buna ziua sunt din galati ,dar de 3 ani locuiesc in londra uk, am aflat de la rude ca sotul , cu care sunt casatorita de 11 ani dar separata de 3 ani , divorteaza de mine acest lucru nu e o problema chiar ma bucura, in schimb in timpul casatoriei noastre am facut un imprumut ipotecar la o banca ,am platit 7 ani impreuna apoi 1 an sotul a fost in penitenciar si am platit singura iar de 3 ani plateste singur , va mentionez ca ,imprumutul a fost luat pe 30 ani,deci nu sa achitat, as vrea sa va intreb : Daca poate face partaj in lipsa mea pentru ca nu sunt in tara ,Daca am drepturi asupra bunurilor facute impreuna si care au ramas la domiciliu ,Ce se va intimpla cu casa cumparata am dreptul la ceva , dat fiind faptul ca am parasit domiciliul ? VA MULTUMESC FOARTE MULT SPER SA MA PUTETI AJUTA
Cel mai recent răspuns: az14 , utilizator 16:26, 4 Aprilie 2012
Femeia poate pleca cu tot cu copii fara teama. Faptul ca paraseste locuinta in care statea alaturi de un om violent, nu ii poate dauna.
Dupa ce pleaca si se stabileste undeva, ar trebui sa actioneze in instanta pt ca domiciliul copiilor sa fie stabilit la mama ( acolo la matusa ), sa exercite singura autoritatea parinteasca si sa ceara pensie de intretinere.
Femeia ar trebui sa caute un loc de munca ( daca nu are ) pt a-i putea intretine pe copii
VA MULTUMESC CA MA AJUTATI ce sa va spun ea nu are servici el nu are servici au muncit pe ici pe colo cum puteau iar despre matusa care o are ,singura ei ruda este foarte necajita Va rog sa imi spuneti daca statul ii poate oferi un ajutor un adapost unde sa stea ea si copiii si va plati cind isi va gasi ceva de munca Stiu ca adaposturile sunt foarte aglomerate dar poate imi puteti sugera ceva nu stiu e disperata si eu sunt foarte departe sa o ajut Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imprumut cu ipoteca pe apartamentul sotiei - sot platitor - divort - schimbare ipoteca amuri amuri Buna seara! As dori un sfat si o directie juridica pentru urmatoarea problema: O doamna, casatorita, a constatat ca soacra sa a facut un imprumut la ... (vezi toată discuția)
Divort jonelinio jonelinio Buna ziua, Am o matusa care este stabilita impreuna cu sotul si copii in SUA .Aceasta mi-a spus ca sotul ei a bagat la divort acolo. Impreuna detin cateva ... (vezi toată discuția)
Parasirea caminului conjugal elenusht elenusht buna ziua, am nevoie sa ma ajutati cu o informatie. Dupa 4 ani de casnicie, sotul meu m-a parasit pentru o alta femeie. El a plecat de acasa, fara sa anunte ... (vezi toată discuția)