Buna ziua, asi dori sa stiu si eu ce se poate intampla in cazul in care asi divorta de sotul meu. Suntem casatoriti de 5 ani, avem o fetita de trei ani jumate si detinem urmatoarele bunuri: o casa care am construit-o impreuna pe ternul pe care l-am primit de la parintii mei (pe care se afla o alta casa) cu act de vanzare - cumparare in timpul casatoriei, mentionez ca la aproximativ un an icheierii actului de vanzare-cumparare am incheiat un act la notariat, de fapt o declaratie din care rezulta ca banii pe care i-am dat parintilor mei pe casa i-am primit mostenire tot de la ei.
El detine o casa pe care are contract de schimb cu un apartament, cu sora lui, apartament pe care il detinea din-aintea casatoriei, mentionez ca schimbul s-a efectuat in timpul casatoriei, eu fiind trecuta in Extrasul Funciar.
Asi dori sa stiu, ca idee, pentru ca nu stiu ce inseamna un divort in privinta copilului si a partajului, nu cred ca am putea sa ne intelegem in aceste privinte.
Va rog din suflet ajutati-ma cu un raspuns.
buna ziua
daca tot aveti atata acte facute poate puteti ajunge la o intelegere de comun acord si va impartiti bunurile conform actgelor detinute prin tranzactie ,
bafta
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Ceva despre partaj
omero
Cum se face partajul in cazul in care am primit de la parintii mei,in timpul casatoriei, prin contract de vanzare-cumparare locuinta actuala?in contract este ... (vezi toată discuția)
Partaj
Vicky1
Buna ziua.
Fostul sot doreste sa mergem la notariat pentru a face partajul.
Am cumparat in timpul casniciei un apartament de la mama si sora mea, ... (vezi toată discuția)