avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 368 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... DIVORT
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

DIVORT

Buna ziua, asi dori sa stiu si eu ce se poate intampla in cazul in care asi divorta de sotul meu. Suntem casatoriti de 5 ani, avem o fetita de trei ani jumate si detinem urmatoarele bunuri: o casa care am construit-o impreuna pe ternul pe care l-am primit de la parintii mei (pe care se afla o alta casa) cu act de vanzare - cumparare in timpul casatoriei, mentionez ca la aproximativ un an icheierii actului de vanzare-cumparare am incheiat un act la notariat, de fapt o declaratie din care rezulta ca banii pe care i-am dat parintilor mei pe casa i-am primit mostenire tot de la ei.
El detine o casa pe care are contract de schimb cu un apartament, cu sora lui, apartament pe care il detinea din-aintea casatoriei, mentionez ca schimbul s-a efectuat in timpul casatoriei, eu fiind trecuta in Extrasul Funciar.
Asi dori sa stiu, ca idee, pentru ca nu stiu ce inseamna un divort in privinta copilului si a partajului, nu cred ca am putea sa ne intelegem in aceste privinte.
Va rog din suflet ajutati-ma cu un raspuns.
Cel mai recent răspuns: ContSters58959 , utilizator 14:55, 28 Martie 2012
buna ziua
daca tot aveti atata acte facute poate puteti ajunge la o intelegere de comun acord si va impartiti bunurile conform actgelor detinute prin tranzactie ,
bafta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ceva despre partaj omero omero Cum se face partajul in cazul in care am primit de la parintii mei,in timpul casatoriei, prin contract de vanzare-cumparare locuinta actuala?in contract este ... (vezi toată discuția)
Partaj Vicky1 Vicky1 Buna ziua. Fostul sot doreste sa mergem la notariat pentru a face partajul. Am cumparat in timpul casniciei un apartament de la mama si sora mea, ... (vezi toată discuția)
Donatie casa in timpul divortului fara acordul sotiei anamaria0789 anamaria0789 Buna ziua as avea si eu o intrebare si asi fii foarte fericita daca asi si primi un raspuns. Sora mea se afla intr-un divorti si azi a aflat ca sotul ei a ... (vezi toată discuția)