Am inchiriat un apartament. Contractul s-a facut intre mine si o alta persoana fizica, care va locui in bunul inchiriat. Ieri a venit seful chiriasului la mine si mi-a spus ca imi va vira el banii de pe chirie in cont, de la firma lui. Intrebare: cum poate acea firma sa imi vireze mie contravaloare chiriei daca eu cu acea firma nu am nici un act, nici o intelegere? I-am pus si lui aceasta intrebare si mi-a raspuns ca el are o contabila desteapta si bine platita si o sa se ocupe ea de aceasta treaba, iar pe mine ce ma tot intereseaza atatea ca eu ar trebui sa vreau doar sa imi incasez banii fara sa ma intereseze atata de unde provin, ca doar sunt persoana fizica si pe mine nu ma controleaza nimeni!!!
Firma nu are nici o obligatie fata de dumnevoastra. Au calitatea de terti fata de contractul de inchiriere semnat intre dumneavoastra si chirias. Banii ar trebui sa ii primiti de la chirias, sau daca ii dau cei de la firma pt el ar trebui specificat ca banii sunt pt chirie din contractul de inchiere nr...