avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Modalitati de plata a chiriei
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Modalitati de plata a chiriei

Buna ziua,

Am inchiriat un apartament. Contractul s-a facut intre mine si o alta persoana fizica, care va locui in bunul inchiriat. Ieri a venit seful chiriasului la mine si mi-a spus ca imi va vira el banii de pe chirie in cont, de la firma lui. Intrebare: cum poate acea firma sa imi vireze mie contravaloare chiriei daca eu cu acea firma nu am nici un act, nici o intelegere? I-am pus si lui aceasta intrebare si mi-a raspuns ca el are o contabila desteapta si bine platita si o sa se ocupe ea de aceasta treaba, iar pe mine ce ma tot intereseaza atatea ca eu ar trebui sa vreau doar sa imi incasez banii fara sa ma intereseze atata de unde provin, ca doar sunt persoana fizica si pe mine nu ma controleaza nimeni!!!
Ultima modificare: Miercuri, 28 Martie 2012
alina_f, utilizator
Cel mai recent răspuns: alina_f , utilizator 16:19, 28 Martie 2012
Firma nu are nici o obligatie fata de dumnevoastra. Au calitatea de terti fata de contractul de inchiriere semnat intre dumneavoastra si chirias. Banii ar trebui sa ii primiti de la chirias, sau daca ii dau cei de la firma pt el ar trebui specificat ca banii sunt pt chirie din contractul de inchiere nr...
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salut, ma poate ajuta cineva cu un răspuns la urm situație? ... Kosmo Kosmo Salut, Ma poate ajuta cineva cu un răspuns la urm situație? Dacă închiriezi un apartament între persoana fizica (proprietar) și o firma pentru pct de ... (vezi toată discuția)
Contract inchiriere imobil-proprietarul in strainatate ralucapopescu ralucapopescu Buna ziua , Sora mea locuieste in Germania si are un apartament cu 4 camere in Drumul Taberei pe care l-a inchiriat deja dar nu a facut formele; i-a trimis ... (vezi toată discuția)
Contract de chirie catyusha26 catyusha26 Buna seara, Va rog daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns: Am avut un contract de inchiriere apartament intre mine-chirias si o alta persoana fizica, am ... (vezi toată discuția)