avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1096 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... presupus viol
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

presupus viol

un caz de posibil viol
dar probe biologice si martori nu sant
nici confirmare de la medicul ginecolog ca ar fii fost ceva
urme ffoarte mici nimic concludent pentru ca fapta cica sa produs cu mai multi ani in urma

intrebarea mea este
poate un psiholog pe baza spuselor victimei sa duca la arestarea sau condamnarea presupusului violator?
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 01:57, 19 Martie 2017
Dupa parerea mea, tentativa e si mai greu de dovedit decat violul, pt ca ai mai putine probe potentiale (e.g. probele biologice)
Va pot da un caz de tentativa de viol dovedit.
O persoana de etnie rroma a intrat in camin de fete .
A intrat in camera unei domnisoare si s-a suit pe ea incercand sa o dezbrace.
In acest timp a venit o alta colega de camin si violatorul a fugit.
In cca 10 minute politia l-a gasit si retinut.
Apoi a fost arestat preventiv si condamnat.
A existat un martor cel putin si totul a fost real. In cazul meu vb de un presedinte de bloc care locuieste la 3 scari departare si ar atrage suspiciuni in caz ca ar intra in scara respectiva fara scop. Din cate am pus cap la cap este cuvantul familiei mele (asta daca nu cumva o violam coborand de pe Transfagarasan sau la ora cand primeam amenda ptr depasirea limitei de viteza) contra cuvantului unui recidivist turc si un cetatean moldovean (deocamdata pana nu se descurca itele nu pot sa o numesc victima atata timp cat m-a aratat cu degetul).
Da corect. Puteti sta linistit cred.
V-am dat un exemplu.
Este adevarat ca a existat martor dar si daca nu ar fi existat martor tot ar fi fost arestat.
Aceasta este lucrul pe care trebuie sa il intelegeti.
Este insa adevarat ca daca sunteti nevinovat politia isi poate da seama si nu baga la inchisoare oameni nevinovati.
Se spune ca se pot face manevre si ca au ajuns la inchisoare si oameni nevinovati pentru un viol pe care nu l-au comis sau pentru tentative de viol care nu au existat dar nu trebuie sa va faceti probleme.
Daca se inrautatesc lucrurile va puteti angaja avocat.

Alte discuții în legătură

Posibila acuzatie de viol uty987 uty987 Am avut o aventura de cateva ore cu o fata. As dori sa stiu , in cazul in care m-ar fi acuzat de viol in cat timp venea politia la usa la mine? La fel ca si in ... (vezi toată discuția)
Condamnat pt. viol la 5 ani si 10 luni, pe baza unor minciuni vasile14 vasile14 Am un baiat de 19 ani care pe 6-XI-2014, a fost condamnat pentru viol in grup la 5 ani si 10 luni, de Judecatoria Roman. Impotriva sentintei s-a facut Apel. Pe ... (vezi toată discuția)
Viol asupra unui barbat CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Ati auzit de poveste cu tentativa de viol asupra taximetristului? Ce parere aveti? Am inteles ca persoana de sex feminin care este presupusa autoare a ... (vezi toată discuția)