avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1052 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... presupus viol
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

presupus viol

un caz de posibil viol
dar probe biologice si martori nu sant
nici confirmare de la medicul ginecolog ca ar fii fost ceva
urme ffoarte mici nimic concludent pentru ca fapta cica sa produs cu mai multi ani in urma

intrebarea mea este
poate un psiholog pe baza spuselor victimei sa duca la arestarea sau condamnarea presupusului violator?
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 01:57, 19 Martie 2017
Linistit poate sta pana cand este condamnat definitiv.
Exista prezumtia de nevinovatie si in mod sigur judecata se face in stare de libertate pentru un presupus viol sau tentativa.

Daca nu exista un dosar penal la politie chiar poate sta linistit.
Se pare ca nu exista plangere.
Insa nu s-a facut sesizare di oficiu?
Nu sectoristul se va ocupa ci un ofiter de la judiciar.
Sectoristul nu se ocupa de violuri ci de alte lucruri mai simple.
Eu am chemat politia pentru ca nu vreau sa planeze asupra mea vreo suspiciune. De ce nu a chemat turcul atunci cand a fost pe terasa si l-am asteptat sa vina cu poltitia si eu si vecina? Probabil se gandea pe unde sa ma mai plimbe sa faca el cateva poze cu telefonul sau sa mai pun mana pe nu stiu ce usa. Daca s-a petrecut un viol atunci sa asteptam rezultatul iml sau o citatie de la politie. Cu sectoristul am lucrat datorita functiei. Sunt cazuri in bloc de certuri, tulburarea linistii dar mai ales in prim plan ce credeti? Turcul. Este vizat, cautat, urmarit pentru ca este violent, a stat arestat 30+30+30 anul acesta pentru expulzare pasiva in republica Moldova, este probabil cautat pentru neplata marfurilor in cazul firmei nou inchise, samd. In Moldova am inteles ca a trait cu sotia unui sef si acela vrea sa se razbune, trafic sau consum de stupefiante (ochii au sclera galbena deci ceva se intampla la ficat) unicului fiu ii plateste 150 lei pensie, l-a dat afara si pe el si pe nevasta, samd. Un recidivist periculos si un cetatean moldovean contra unui om fara pata si bolnav caruia i se cer niste bani iar a doua zi este acuzat de efractie si viol.
Lucrurile au decurs normal pana acum in sensul ca nu am avut intalniri cu cei doi, am evitat pe cat posibil. Am avut treaba pe la sectie cu dosare ale Asociatiei si m-am interesat si de mine. Cum era de asteptat nu s-a depus nici un fel de plangere. Scopul a fost pur si simplu santajul. Intre timp s-au adunat la dosarul meu: o firma de recuperari debite incearca sa dea de urma unui cetatean turc cu origini din ucraina si acum se leaga si ce cauta domnisorica in cardasia turcului, masina turcului a disparut impreuna si cu cei 3-4 turci care vociferau in fata blocului si se pare ca avea datorii la ei, a circulat circa 2 saptamani cu o masina neinmatriculata si mai nou a luat bataie de la nevestele unui clan cunoscut, noroc ca a venit politia ca sosisera si barbatii. Probabil incearca sa devina dealer pentru ca bani cere peste tot si nimeni nu se uita la el dupa ce am povestit ce am patit cu el. Mentionez ca locuiesc in acest bloc de 38 ani si multa lume din cartier ma cunoaste ca si un om linistit la casa mea.
Sfatul meu este sa evitati pe cat posibil sa va apropiati de oameni cotati foarte slab financiar si cunoscuti ca si consumatori sau dealeri.
In schimb eu mi-am schimbat optiunea fata de el. Cu riscul unei probleme de sanatate am sa-mi aduc aminte cum trebuia sa rezolv problema de la bun inceput. Totusi am 120 kg si am facut ceva sport de contact, cativa pumni incasez fara sa cracnesc. Nu stiu el cat poate sa incaseze. ps. Daca stati in baza politiei... Multa sanatate va doresc si Sarbatori fericite!
Ultima modificare: Vineri, 21 Decembrie 2012
2kappa, utilizator
Bună ziua , în belgia știu pe cineva într-o situație foarte delicata , o fata care acum e majora a făcut o reclamație la politie împreună cu familia ei ca a , avut relații sexuale cu mai multi băieți dintre care atunci unu din băieți avea 19 ani cred și fata 14 , bineînțeles mai multe relații nu cu toți odată ci pe rand dar ma interesează pentru ca fata nu are nicio dovada absolut nimic , se poate sa ii facă băiatului ceva pentru ca el zice ca nu s-a atins de ea. VA MULȚUMESC
Daca nu mai sunt dovezi, prinde orbu', scoate-i ochii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Posibila acuzatie de viol uty987 uty987 Am avut o aventura de cateva ore cu o fata. As dori sa stiu , in cazul in care m-ar fi acuzat de viol in cat timp venea politia la usa la mine? La fel ca si in ... (vezi toată discuția)
Condamnat pt. viol la 5 ani si 10 luni, pe baza unor minciuni vasile14 vasile14 Am un baiat de 19 ani care pe 6-XI-2014, a fost condamnat pentru viol in grup la 5 ani si 10 luni, de Judecatoria Roman. Impotriva sentintei s-a facut Apel. Pe ... (vezi toată discuția)
Viol asupra unui barbat CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Ati auzit de poveste cu tentativa de viol asupra taximetristului? Ce parere aveti? Am inteles ca persoana de sex feminin care este presupusa autoare a ... (vezi toată discuția)