Va scriu in numele sotului meu, care are o vechime in munca de 37 ani din care 19 ani si 10 luni in grupa I. Este nascut in 27.11.1957. Cand si cum se poate pensiona. Multumesc
Multumesc pentru rapuns.
Dar va rog sa imi spuneti eu cand pot iesi la pensie la limita de varsta sau anticipat. Sunt nascuta pe 01 NOV 1961 si am o vechime in munca de 32 ani. In tot acesti ani am mai beneficiat de sporuri de noapte = 4 ani, sporuri speciale in procent de 3% cf.Dect.378/1979 = 1 an si doua luni.
Limita de varsta la 62 de ani si 2 luni.Pensie anticipata sau anticipata partiala la 57 de ani si 2 luni.Pentru pensie anticipata fara penalizare conditia de stagiu este de 40 de ani si 5 luni,fara stagiu asimilat.Conditia de stagiu pentru pensie anticipata partiala cu penalizare este de 32 de ani si 5 luni.Sporurile nu va aduc nici o reducere a varstei standard de pensionare.
Data iesirii la pensie
Gaby42
Daca sunt nascuta pe 9 noiembrie 1960 si am 31 de ani vechime in munca din care 20 de grupa II pe ce data pot iesi la pensie anticipata si pe ce data pot iesi ... (vezi toată discuția)