avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... dreptul de acces la terenul pe care il am in propietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

dreptul de acces la terenul pe care il am in propietate

am castigat in instanta cu hot.definitiva si irevocabila un teren ,iar cei cu care m-am judecat au castigat casa, iar eu terenul din spatele casei.Problema este ca eu nu am cale de acces la teren deoarece terenul este inconjurat de alti vecini care au terenuri si nu am cum sa intru pe teren decat daca imi cumpar avion.Ce ma sfatuiti sa fac?EU cred ca trebuie sa-i dau in judecata pe cei cu care m-am judecat,adica cei care au castigat casa,nu?Va rog sa-mi dati un sfat in acest sens?Credeti ca pot castiga sau ma chinui degeaba?
Cel mai recent răspuns: Carmen Chitu , Avocat 16:43, 28 Martie 2012
Actiune in instanta pentru stabilire drept de servitute impotriva celui care a dobandit suprafata de teren cu acees la drum
Ultima modificare: Miercuri, 28 Martie 2012
Carmen Chitu, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Servitute de trecere anadoina anadoina Buna ziua, Am mostenit de la tatal meu un teren intravilan de 1000m.Acest teren a fost obtinut de tatal meu in urma unui partaj succesoral intre el si fratii ... (vezi toată discuția)
Proces indiviziune teren anadobrescu anadobrescu Doresc sa cumpar un teren care se afla in sector 6, teren de 290 mp, cu deschidere de 16 m. In spatele acestui teren se mai afla o parcela, ( lata de 6m ... (vezi toată discuția)
Inchiriat teren fara drum de acces Mar188 Mar188 Am 2 terenuri . 1= 200 m2 si 2=500 m2. Cel de 500 m2 nu are acces la drum public si se afla in spatele celui de 200 m2 care are construit o constructie de 100 ... (vezi toată discuția)