avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit datorie la fisc
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

datorie la fisc

buna ziua....am si eu o problema legata de o datorie la fisc despre care nu am stiut nimic si care dateaza de 6 ani..Acum 6 ani am desfiintat un PF si atunci am fost la fisc si am incheiat socotelile cu ei......sau cel putin asa am crezut pt ca azi au venit la mine 2 persoane care lucreaza la fisc sa ma anunte ca am o datorie de aprox 300 lei...de la o restanta din 2006 care valora 30 lei.....va rog sa ma ajutati cu un sfat..tin sa mentionez ca nu am primit niciodata nici o instiintare de plata.Se prescrie datoria, sau ar trebuii sa platesc?
Cel mai recent răspuns: lucianrosca , utilizator 18:51, 28 Martie 2012
Pe langa faptul ca e prescrisa (numai daca sigur nu ati primit niciodata vreo somatie de la ei), mi se pare foarte mare dobanda. Din 2006 pana in 2010, dobanda era de 0.1%/zi, la 30 de lei insemna ca dobanda sa fie undeva la 55 lei, deci total aprox 90 lei de plata. Sigur nu au venit camatarii? :)) Daca in 6 ani datoria s-a marit de 10 ori.. ceva e putred la mijloc.

Prescrierea a inceput sa curga de la 1 ian 2007

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizia de impunere anuala, titlu executoriu catalingcc catalingcc Buna ziua, In luna decembrie am tot vazut ca au fost emise fel si fel de somatii si titluri executorii pentru recuperarea datoriilor contribuabililor de ... (vezi toată discuția)
Despre datori adelamiha26 adelamiha26 buna ziua asi dori sa stiu si eu cand se prescrie o datorie.Am facut in 2001 un abonament la oringe si nu am proimit nici o factura pana cand dupa vreo 5 ... (vezi toată discuția)
Amenda fiscala lipsa casa de marcat mony87 mony87 Buna ziua! As avea nevoie de un raspuns in legatura cu o amenda pe care parintii mei au primit-o de la fisc in urma cu vreo 7-8 ani pentru ca nu au avut ... (vezi toată discuția)