avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 653 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Titlul de proprietate teren, disparut
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Titlul de proprietate teren, disparut

Tatal meu a fost re[mproprietarit cu 2,34 ha, cu titlu de proprietate. Terenul l-a dat in arenda la o societate agricola, dar cred ca a comis si gresala de a da titlurile in original acelei societati. In 2000 si 2001 am primit de la acea societate agricola o notificare ca nu ne poate da ceriale sau bani, pentru acei ani deoarece sunt in faliment. Mentionez faptul ca de atunci nu am mai primit nimic de la acea societate. Am fost la sediul societatii pentru a-mi inapoia actele in original, pe care le-a lasat tatal meu, dar mi s-a comunicat ca nu sunt acte in original la societate, poate la primarie. La primarie mi-a raspuns agentul agricol si cu secretarul ca mai este nici un titlu in original neeliberat si ca tatal meu nu avea nici teren. Eu am nevoie de titlul in original sau in copie legalizata pentru a-mi face succesiunea (mostenirea). Nu stiu unde sa ma adresez ca sa primesc un act care sa faca dovada ca tatal meu a fost reimpoprietarit cu suprafata de 2,34 Ha. Va multumesc pentru ajutor
Cel mai recent răspuns: pascu tavi , utilizator 17:59, 31 Martie 2012
Va multumesc tuturor pentru sfaturi. Sarbatori fericite tuturor consultantilor si moderatorilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Duplicat titlu de proprietate anapopescu23 anapopescu23 Dorim sa deschidem masa succesorala. Eu si sora mea suntem singurele mostenitoare ale tatei. Am obtinut anexa 24 de la primarie, insa ne lipseste un titlu de ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate- data eliberare duplicat diaconu-andrei diaconu-andrei S-a eliberat un titlu de proprietate a unui teren de constructie cu decizia nr... din data de... si s-a eliberat titlu pe data de 02.29.2001 semnat atunci de ... (vezi toată discuția)
Succesiune după 7 ani fără acte de proprietate DreamBig DreamBig Succesiune după 7 ani Salut, bunica mea a decedat acum aproximativ 7 ani, iar până acum părinți mei nu au putut face succesiunea, totuși eu unul ... (vezi toată discuția)