Ce sanse am sa dovedesc culpa exclusiva prin fotografii,propria-i marturisire de pe facebook cum ca e intr-o relatie cu "stimabila" (in conditiile in care noi nu eram nici macar in divort,iar copilul nostru abia nascut..),a parasit domiciliul conjugal cand eram gravida,la pat cu risc de a pierde sarcina-dovedit prin documente medicale,nu numai ca nu a contribuit financiar la ceea ce inseamna sarcina,nastere si copil,ba chiar mi-a taiat gazele ca sa ma determine sa plec din casa-dovedit prin factura+chitanta semnate de el..?
Apoi,ce sanse am sa pastrez numele dobandit prin casatorie,impotriva dorintei lui,avand in vedere ca am o profesie liberala iar numele fiind reclama care-mi aduce castiguri..?
Apoi,desi are un salariu de aproape 7000 ,vrea sa contribuie cu minimul posibil,adica 12,5%...Daca eu cer maximul,judecatoarea stabileste cuantumul cat considera aceasta?sau cat doresc eu sau el?il va pune sa plateasca retroactiv avand in vedere ca nu a dat nici 2bani nici la propriu nici la figurat niciodata(copilul are 6luni)?
Stiu ca o sa primesc niste raspunsuri si va multumesc anticipat.
P.S.:ma intereseaza sa dovedesc culpa exclusiva,doar din principiu,ptca nu ma simt vinovata cu nimic...nu urmaresc despagubiri .
12,5% reprezinta cuantumul cu care este el de acord sa participe,lucru pe care l-a comunica deja judecatoarei.Si eu stiam de 1/4din venituri,dar se pare ca noul cod civil permite si mai putin.Intrebarea mea este daca chiar se tine cont de dorinta lui??e normal ca el sa nu doreasca sa participe in niciun fel,eventual sa-i platim noi lui vreo pensie de intretinere..(glumesc,desigur)
Si va fi pus sa plateasca retroactiv?
Apoi,nu stiu ce intelegeti prin divort cu scandal.Eu nu pot sa accept ideea de culpa comuna cand stiu ca mi-am vazut de treaba mea,de casa mea si barbatul meu,nu m-a prins nimeni cu vreunul in pat ca sa fiu de acord ca am pus umarul la distrugerea casatoriei,in conditiile in care asteptam si un copil care, intr-o zi ,va trebui sa stie adevarul...iar adevarul e unul singur si anume,asta!