La primaria de comuna unde lucrez postul de secretar este vacant.Care sunt ultimele prevederi legale privind ocuparea postului vacant de secretar comuna? Multumesc.
nu are importanta ce zice codul muncii decat atunci cand legea 188 nu prevede...iar faptul ca in concret secretarii de oras au treburi mai complexe de facut este chiar de subinteles, dar acest aspect nu este specificat in actul normativ care reglementeaza mobilitatea functionarilor publici - 188, nu avem nimik care sa impiedice acest gen de modificare a raportului de serviciu intre secretarii de UAT. nici macar in art.90.
ca nu vi se pare dpdv personal in regula...totusi legea este lege, chiar daca are mari lacune, mai trebuie schimbata...si sunt sigura ca ffff mult.
nici mie nu imi convin multe, dar asta este.
si chiar daca esti un secretar de comuna, nu inseamna ca le stii pe toate. nici eu nu sunt atoatestiutoare...si nu stau sa scot okii altora ca nu imi impart punctul de vedere.
asta este opinia mea si atat.
multumesc de compliment dar nu port okelari de nici un fel, si nici nu citesc in diagonala.
sunt sigura ca poti trai si fara experti...ma bucur ca esti intr-o asemenea situatie fericita.
Secretar comuna
cosminic
in cazul in care la concursul ptr ocuparea functiei de secretar cumuna niciun cuncurent nu a fost admis cand se va mai scoate postul la concurs si de catre ... (vezi toată discuția)