avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 420 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... De ce nu se respecta programul la primarie?
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

De ce nu se respecta programul la primarie?

de ce nu se respecta programul la primarie?
Cel mai recent răspuns: ContSters219511 , utilizator 21:29, 28 Martie 2012
pentru ca primarul are afacerile lui si nu mai are timp de noi cei care l-am votat:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De ce primarii pot face orice uneori chir nedreptatesc oamenii si e atit de greu sa te "lupti" cu ei Pink_Martini Pink_Martini nu numai din ce vad la TV la \"d-ale lui Mitica\" dar si la cunoscuti. cum poate un primar sa ii spuna unui cetaean cind intreba de ce i se scumpeste apa ... (vezi toată discuția)
Electrificare/extindere retea electrica liviu10cta liviu10cta Buna seara! Suntem cativa proprietari de terenuri extravilane si de anexe gospodaresti si dorim sa facem o adresa catre primarie , un memoriu , o cerere (nu ... (vezi toată discuția)
Administratorul care nu este propietar poate sa vina in ag cu 113 imputerniciri? SCLIPEINICU SCLIPEINICU La a doua sedinta a AG,am fost 40 propietari plus administratorul.Tot ce am votat (alegerea CEX,a comisiei de cenzori,etc.).administratorul si inca un ... (vezi toată discuția)