Un apartament construit in 1972 cu credit acordat de stat , contractul fiind incheiat inainte de incheierea casatoriei de catre unul dintre soti iar apartamentul predat dupa incheierea casatoriei este bun comun al sotilor sau bun propriu al sotului contractant in cazul in care sotul contractant a achitat ratele integral inainte de casatorie?
Dar daca ratele au fost achitate partial inainte de casatorie, partial dupa incheierea casatoriei?
bunul fa fi al sotului contractant,contractul incepe sa produca efecte odata cu incheierea lui dupa cum rezulta din context nu este un contract afectat de modalitati iar in acest caz singurul lucru pe care ar putea sa il ceara sotul care a contribuit si el la palta rateluo(in cazul in care va putea dovedi acest lucru)este suma pe care a platito la apartament
bunul nu face parte din categoria bunurilor comune ale sotilor din punctul asta de vedere .
daca am privi din alt punct de vedere am putea considera contractul ca fiind sub conditie rezolutorie pana la darea in folosinta a apartamentului tinand cont ca ,contractul a fost incheiat inainte de predarea efectiva a apartamentului si cred ca si inainte de constructia lui si atunci ar fi considerat bun propietate comuna a sotilor pt mai mulde detalii informativa de unde puteti sau contactatima la damian17ro@yahoo.com
Partaj dupa divort
binaj din anul 1987 si pana in 1992 an in care am oficialzat casatoria am cumparat in mai 1992 apartamentul in care locuim si astazi dar suntem cununati in ... (vezi toată discuția)