avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1571 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Plangere contraventionala amenda rovigneta
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Plangere contraventionala amenda rovigneta

Am o contestatie la o amenda de rovigneta a venit procesul verbal dupa 8 luni ..nu am angajat nici un avocat.... o sa il iau pe cel din oficiu... dar ce sa mai pun la dosar ? ca deja am pus copie dupa procesl verbal si dupa plicul in care a venit amenda ca sa se vada data cand a sosit..... si cat o sa ma coste avocatul ni oficiu?
Cel mai recent răspuns: Profesional New Consult , Consilier juridic 08:58, 29 Martie 2012
Nu inteleg, la ce avocat din oficiu va referiti? De unde il luati? Nu se pune problema in cadrul acestui litigiu, avocat din oficiu. Plangerea o intocmiti in 2 exemplare, la care atasati copia pv, impreuna cu copia de primire a plicului, plangerea sa o motivati in drept si sa o intemeiati in fapt, gasiti, cred, modele pe net. Actiunile sunt admise usor, intrucat intervine nulitatea pentru lipsa unui element imperativ cerut de OG 2/2001, mai precis semnatura agentului constatator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trimitere plangere prin posta + taxe nest nest Buna ziua, Avand in vedere greva de le registraturi ma gandesc sa depun o plangere impotriva pv contraventie prin posta. As avea urmatoarele intrebari: - ... (vezi toată discuția)
Proces verbal de constatare a contraventiei pentru lipsa rovinieta primit dupa 6 luni paulc paulc Am primit pe 29.09.2011 o instiintare de plata emisa pe 19.09.2011 constatand contraventia de a circula fara rovinieta pe 23.03.2011. Au trecut 6 luni de la ... (vezi toată discuția)
Contestare p.v. remus_agigea remus_agigea pe 24 aprilie, am fost oprit de un echipaj de politie in Adjud ptr ca depasisem viteza legala. deoarece poza pe care mi-a aratat-o agentul era facuta din fata ... (vezi toată discuția)