avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Drepturi banesti pentru haine
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Drepturi banesti pentru haine

Un politist comunitar caruia i s-a desfacut contractul de munca in 2010 mai are dreptul sa solicite contravaloarea baneasca a hainelor ce i se cuveneau in acel an?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:24, 29 Martie 2012
Pana la data incetarii raportului de serviciu va beneficia de toate drepturile prevazute de lege.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desfacerea contractului de munca ioan-s ioan-s desfacerea contractului de munca disciplinar duce si la pierderea dreptului de a primi salariul pe ultima luna lucrata si la lichidarea celorlalte drepturi, de ... (vezi toată discuția)
Concediul de odihna ramas neefectuat deoarece am nascut lacramioara-elena lacramioara-elena Buna ziua, -sunt functionar public si mi se cuvin anual 25 de zile concediu de odihnă deoarece am o vechime in campul muncii de peste 15 ani; -in data de ... (vezi toată discuția)
Acte necesare pentru a beneficia de indemnizatie de somaj DoamnaIlenus DoamnaIlenus Va rog mult sa ma ajutati cu cateva informatii: in data de 13 mai 2012 copilul meu implineste 2 ani si mi se termina si concediul pentru cresterea copilului. ... (vezi toată discuția)