avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 841 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Schimbare broker asigurari
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Schimbare broker asigurari

Buna ziua !
As dori sa intreb care sunt pasii de urmat in urma schimbarii contractului de colaborare cu alt broker de asigurari .Va trebui sa merg la finante sa anunt ? Cum se procedeaza cu codul RAF? Mentionez ca sunt persoana fizica inregistrata la finante si toate darile le platesc din mana !
Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: camellia_camy , utilizator 17:46, 29 Martie 2012
Trebuie rezilierea vechiului contract si incheierea altui contract cu noul broker. Codul RAF va ramane acelasi, doar CSA va schimba in sistem brokerul. Daca sunteti PFA nu trebuie sa anuntati fiscul, cod CAEN 6622 va permite sa colaborati cu oricare dintre brokerii autorizati.
Succes!
VA MULTUMESC FRUMOS PENTRU RASPUNSURILE PROMPTE !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Agent asigurari animis animis Buna ziua, Exista vreo posibilitate sa imi fac un srl ca agent de asigurari si sa lucrez cu un broker. Eu doresc sa fiu broker ci doar sa imi fac un srl sau ... (vezi toată discuția)
Asistent boker in asigurari voxmaris voxmaris Ce conditii trebuie indeplinite pentru a infinta o firma avand activitatea de asistent broker in asigurari? Codul CAEN e 6622? (vezi toată discuția)
Codul de agent de asigurari mikky_9 mikky_9 As dori sa stiu daca urmez un training la o companie,in domeniul asigurarilor de viata,in situatia in care dupa o perioada de proba vreau sa ma retrag sau sa ... (vezi toată discuția)