Multumesc, d-le av. Themis, acum pot proba cu acea hotarare, def. si irev. ca am calitate, fiindca banca a depus intampinare si cere respingerea contestatiei pt lipsa calitate si interes??? Eu atunci cand am facut contestatia, inca ma judecam pentru declaratie, eram convinsa ca am sa castig fiinca nu a fost vointa mea sa renunt la dreptul meu, si ca intre timp sa pot dovedi cu hotararea ca am cest drept la contestatie. Ce se poate face in situatia in care instanta constata ca am si calitate si interes? Poate sa se anuleze actele de executare, inclusiv actul de adjudecare? Eu ma lovesc de o alta problema acum, nu pot sa inscriu hotararea la OCPI pt. radierea declaratiei, spun cei deacolo ca trebuie sa am declaratia originala si nu o am. Am imputernicit pe cineva sa-mi faca toate demersurile necesare, fiindca am o varsta si o boala artrozica bilaterala si nu ma pot deplasa, a mers la notarul care a facut delaratia si nu pare ca ar vrea sa-mi elibereze duplicat, tot amana de azi pe maine spune asistenta d-ei ca nu are timp, va dati seama ca stie despre ce e vorba si mai ales ca a fost parte in proces, sa depuna actele care au stat la baza incheierii acelei declaratii si nu a prezentat nimic, nu sa prezentat. Are obligatia notarul sa-mi elibereze duplicat la cerere de pe declaratie si contractul de v-c?
~ final discuție ~