avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 695 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii calcul concediu boala
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

calcul concediu boala

Am nevoie un calcul de contributii pentru co.boala cod 06, media zilnica 70.83lei
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 17:21, 30 Martie 2012
Chiar nimeni nu ma poate ajuta? Va rog!
1. La urgenta medicala (cod 06) se ia 100% din media zilnica.

2. Inmultiti media zilnica cu numarul de zile lucratoare din perioada specificata in certificatul medical si va da indemnizatia pentru concediul medical pe perioada respectiva.
Multumesc, asta stiu, dar intrebarea mea este referitor la calculul contributiilor aferente indemnizatiei de boala, adica CAS, Cass, SOMAJ ETC. Cuantumul indemnizatiei este de 212 lei, numar zile lucratoare din co boala 3 zile, suportate integral de firma.Este vorba de perioada 15.03.20123 - 19.03.2012.
Ultima modificare: Vineri, 30 Martie 2012
csillasz69, utilizator
1. Scuze, nu am fost atent la intrebarea dvs.!
2. O sa va raspunda un contabil care se va pricepe mai bine decat mine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de boala felisana felisana Am un angajat care are salarul brut de 650 lei, iar cel net este de 573 lei. Luna iunie a lipsit integral fiind bolnav, procentul de boala fiind 100% ca e ... (vezi toată discuția)
Calcul concedii alexyn alexyn buna ziua, care este valoarea concediului de odihna de 21 zile si al concediului medical de 14 zile al unui angajat cu salariul minim pe economie. am inteles ... (vezi toată discuția)
Plata concediu medical si concediu de odihna diana45 diana45 Concediul de odihna s eplateste integral? Cat se plateste concediul medical cu codul 36 - colecistita acuta pe 3 zile? (vezi toată discuția)