avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii declaratia 112 trimestriala
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

declaratia 112 trimestriala

Buna ziua!
Am o firma care se incadreaza la depunerea trimestriala a declaratiei 112. Se face o singura declaratie pentru toate cele 3 luni sau se fac 3 declaratii separat pentru fiecare luna in parte?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Rodica Teodorescu , Consultant fiscal 19:54, 30 Martie 2012
Completarea a cate unei declaratii pt. fiecare luna din trimestru si depunerea acestora pana la 25 a lunii urmatoare trimestrului de raportare:slap:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

D 112 IOANBRADEA IOANBRADEA BUNA ZIUA ! Daca va rog i-mi spuneti si mie cum este cu D 112 pana la urma ? Lunar sau trimestrial ? Daca trimestrial , atunci vom depune in luna ianuarie ... (vezi toată discuția)
Declaratie 112 ContSters138151 ContSters138151 Buna ziua, Societatile care se incadreaza la depunerea trimestriala a decl.112 trebuie sa depuna formularul 010 la Finante si sa anunte? Daca am depus luna ... (vezi toată discuția)
Declaratia 112 sutamihaela sutamihaela Buna ziua,va rog sa ma lamuriti in urmatoarea problema:pana acum am depus pt Asociatia de Proprietari Declaratia 100 lunar.Acum e obligatorie Declaratia ... (vezi toată discuția)